Automate your Marketing
with Womplify




 
...::blur candid::...

By: Blur Candid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-Dec-2008 07:08 Email | Share | | Bookmark
Penang 2008 - Siri 4 [yeaaaa....last kopek ok!]

cendol
ais kachang
roti+sup
View all 7 photos...
ni makanan yg sempat aku rase...roti+sup 2 mmg best..next tym aku akan carik roti+sup 2 lagi..hehehehe


Wednesday, 31-Dec-2008 06:32 Email | Share | | Bookmark
Penang 2008 - Siri 3

ni...sape?
 
 
View all 13 photos...
Kire penang ni penutup tirai aku nyer trip lah utk taun 2008..huhuhu

yg siri 3 ni ... kita org serang kawasan kubur lame, di mana francis light disemadikan..giller horror jugak tpt ni..tp nak sgt masuk & shoot..so, beranikan ajolah diri..hehehehe


Wednesday, 31-Dec-2008 05:15 Email | Share | | Bookmark
Penang 2008 - Siri 2

 
 
xsempat nk nk betulkan horizontal dia...hehehe
View all 15 photos...
ni siri jalan-jalan bermula after kene pakse makan tok kali ke-2 lepas makan kat kenduri kawen kn..tp tuan umah dah masak kan..pehtu sodap plak 2..nasik tomato kn..so, aku bedal lah jugak..sumbat jugak lah..& finally aku tambah lah berat badan aku lg sekilo 2 kan..makkk...seyes..anak mak dah gemokkkksssss sangat dah ni..asik makan..makan..makan..ajo...xmakan pon naek jugak..tensi i tau!


Wednesday, 31-Dec-2008 04:44 Email | Share | | Bookmark
Penang 2008 - Siri 1

 
oren ok!
tukang sibok jek
View all 12 photos...
Julai aritu..pegi jugak penang..tapi jln mane-mane pon sbb bezee ngan tolong menolong di kenduri kak sharna..hehhee
so, kali ni dpt lah jln & cover 9% dr penang tu...sikit kan?
xpe hope CNY nnt leh kembali ke penang lg..ngeh33

Utk Penang - Siri 1 ni..aku story mory [ye ke?] aku letak gamba jek..malas ni citer pjg kn...ni pasal wedding ex-opismate si miera kat modular tu..hehehe [Majlis perkahwinan Nurhaiza & Nor irfan] - selamat pengantin baru & semoga kekal bahagia selamanya


Tuesday, 23-Dec-2008 02:24 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Zaihan & Alan

yeahh siap make up dahh~~~
control ayu sket
tata nak gerak g surau dahhh~~~
View all 24 photos...
Jumaat | 19 Disember 2008 | Majlis pernikahan
Sabtu | 20 Disember 2008 | Majlis persandingan
Pengantin yang diraikan - Zaihan & Alan
#1- Zaihan

#2- Alan

#3- Selamat Pengantin Baru

#4- Dah kawen

#5 - i Luv You

#6


Nota kaki: Pengantin yg sangat sporting & memberi kerjasama yg sangat-sangat dihargai..xyah suh posing..depa know what to do & how..huhuhu


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net