...::blur candid::...

By: Blur Candid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Nov-2007 00:36 Email | Share | | Bookmark
Episod ke-2 Ronggeng Rokiah

 
 
amacam terbukti x? MT? hehehe
View all 30 photos...
fooouuhhhhh


Monday, 12-Nov-2007 08:48 Email | Share | | Bookmark
Ronggeng Rokiah Ke Melaka

Starting point
hawat muke hang bulat ajo?tudung 2 xbg kejesame ek? heheehe
gaya photographer terkejut
View all 18 photos...
Tujuan = Saje nak menjeleskan si fitri
Tema = Baju Raya yg sesuai tok Raya aja..
Terbitan = Pesona Anggun Bulan Pose Next Year
Photographer = DDeR, Ayunio, Hakkinen
Model yg terlibat secara xsengaja = Natasha, Nisa , Hani [ sakit perut aku gelak tym menaip name2 ni..hahaha]
Tempat kejadian = A Famosa, melaka
Waktu kejadian = around 3-4pm [kejap jek sbb nk suprised org yg dah cemberut muke nye]
Niat = nak menjeleskan si fitri jugak! hehehee


Monday, 12-Nov-2007 06:11 Email | Share | | Bookmark
Sambutan Hari Raya BERNAS

 
dlm transit BERNAS
Selamat Hari Raya dr BERNAS
View all 19 photos...
Tempat kejadian : Tropicana club, damansara
Waktu kejadian : 12.00pm - 4.00pm
Pakaian : Baju tradisional / pakaian pejabat yg xmenjolok pemandangan
konsep: makan puas2..balik sambung keje semula
tema: makan sampai xlarat..supaya esok leh sambung puasa 6
jemputan yg terlibat: staff bernas...cust&vend bernas..& semua yg ade kaitan ngan..pilihan bernas..dijamin pilihan bijak...
menu: ape yg terhidang korang melantak..yg xde jgn tanya k!




Wednesday, 7-Nov-2007 05:09 Email | Share | | Bookmark
Jamuan raya ISD

selamat hari raya dr ISD, Bernas
 
 
View all 12 photos...
ni pic dr camera kak nor....aku xcilok..dia share dr s drive ...hehhee tym ni camera aku tertinggal dlm kete ..ahaks... plan asal depa xmo wat jamuan raya coz..mcm xde sape nk masak..last2 jadik jugak..dgn bertimbum lambakan makanan...perghh heaven..dah jadik macam jamuan raya bernas lak..kekekeke


Tuesday, 6-Nov-2007 01:35 Email | Share | | Bookmark
wedding izue

Selamat Pengantin Baru
xsempat tgu ko bersanding...
 
View all 6 photos...
3/11/2007 aku dd miera mempunyai misi tok menawan & mensnap pic di bangunan merah..terlaksana dengan adanya majlis izue dia kesang tua, jasin melaka. kami bergerak dr KL kol 10am smpai di melaka around 12++. sesampai aku singgah umah sekejap amik adiah dan memulakan perjalanan ke kesang tua...pada ketika itu hujan turun dengan lebatnya..maka kami terpaksa makan dlm keadaan lencun..hehehe to izu & husband.." selamat pengantin baru" semoga jodoh kalian kekal selamanya...selepas makan2...kami merempit ke banda hilir tok bergamba sakan..tp puas hati lah ngan hasil nya...yolah kami hanya ade sejam tok pulun bergambar sbb nk cargas pulang ke KL tok menghadiri kenduri di uma kawan dd & miera si sheedee di ampang setrusnya kami kene ke shah alam tok majlis open house..b4 ade yg mencemberut kn muke nya..so, aku ngan dd memplan sedemikian rupe..ahaks...
ni dia ahli2 ronggeng cik kiah ke melaka....


[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net